Weboldalunk megújul.
Fejlesztésünk elkészültéig szíves türelmét kérjük!

BELÉPÉS  >>
Túra-Truck Kft.
Építők Áruháza

2840 Oroszlány, Vasút u. 2.
Tel.: 34 / 360-654, 34 / 362-848
e-mail.: info@tura-truck.hu

Nyitva tartás:
H-P 7-17 óráig
Szo 7-12 óráig

 

 

.

 
BELÉPÉS  >>

Fürdőszoba és Burkolatcentrum

2840 Oroszlány, Bokodi út 5.
Tel.: 30 / 237-1513
e-mail.: eros.adrienn@epitokaruhaza.hu

Nyitva tartás:
H-P 9-17 óráig
Szo 8-12 óráig

 

 

.


   

BEMUTATKOZÁS


Tisztelt Partnerünk!

Vállalkozásunk 1995-ben indult. Eleinte fuvarozással és tüzelőanyag kereskedelemmel foglalkoztunk, majd a termékskálát a felmerülő vásárlói igényeknek megfelelően folyamatosan bővítettük. Ma 3500 m2 területen biztosított az építőanyagok megfelelő tárolása, illetve közel 280 m2 bemutatóterem áll vásárlóink rendelkezésére.

Építők Áruháza-1
Építők Áruháza-2
Építők Áruháza-3
Építők Áruháza-4

Az oroszlányi bokodi úton található bemutatótermünkben (Burkolatcentrum, Oroszlány, Bokodi út) megtekinthetőek csempéink, járólapjaink, fürdőszoba kellékeink és sok más termékünk is. Központunkban szinte minden, az építkezéshez szükséges termék fellelhető, de természetesen egyedi megrendelés alapján a kívánt terméket rövid határidővel be tudjuk szerezni. Az elmúlt években kialakított üzleti kapcsolataink biztosítják, hogy kedvező áron és megbízható minőségben kínálhassuk az építkezők és kivitelezők által keresett termékeket.

Burkolatcentrum-1
Burkolatcentrum-2
Burkolatcentrum-3
Burkolatcentrum-4

Arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és színvonalas kiszolgálással elégítsük ki. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink megfelelő tájékoztatást kapjanak termékeinkről, ennek érdekében próbálunk segítséget nyújtani és az adott építési, felújítási feladathoz megfelelő minőségi termékeket és szakembereket is ajánlani.

A vásárolt építőanyagokat igény szerint rövid határidővel házhoz szállítjuk.

Várjuk kedves érdeklődéseiket, észrevételeiket a fenti elérhetőségeinken, de javasoljuk, ha ideje engedi térjen be hozzánk személyesen is.


Üdvözlettel:

Túra-Truck Kft. munkatársai